Funktionella modulbyggen med flexibelt modulsystem

Som specialist på modulbyggen har vi på PCS Modulsystem sedan 1993 kunnat erbjuda skräddarsydda lokallösningar med hög kvalitet. Med våra modulsystem med två olika modulserier som standard etablerar vi moderna flyttbara lokaler. Vi löser allt från enstaka kontorsmoduler till hela skolor. Genom åren har vi utvecklat, förbättrat och anpassat byggmoduler av egen design i vårt Portable Construction System™. Hos oss finns alla förutsättningar att ordna just den lokal som du och din verksamhet behöver, när ni behöver den och så länge behovet finns. Och när behovet av lokal inte längre finns kommer vi och flyttar bort modulerna och återställer marken.

Modulsystem med två modulserier för modulbyggnader

PCS Classic – välbeprövat modulsystem

I branschen räknas fortfarande våra byggmoduler i serien PCS Classic till de mest högkvalitativa, samtidigt som vi kan erbjuda dem till mycket konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här om PCS Classic >>

Modulsystem med två modulserier för modulbyggnader

PCS Comfort – modulhus för största möjliga tystnad

Välkommen till modulhus för bästa tänkbara arbetsmiljö, utvecklade för skolor, förskolor och vårdlokaler. Under 2015 lanserade vi en helt ny serie moduler, PCS Comfort. De är framtagna för att skapa så tysta arbetsmiljöer som bara är möjligt i tillfälliga lokaler. Dessutom är de temporära modulerna större, har bättre energivärden, lägre värmeinstrålning och är snyggare.

Läs mer här om PCS Comfort >>

Vi hjälper dig hela vägen från idé till fungerande lokal

Vi på PCS Modulsystem ställer upp med all kompetens om modulbyggen som behövs för att du på enklast möjliga vis ska få tillgång till temporära lokaler.

  • Projektering
  • Konstruktion
  • Produktion
  • Modulmontage
  • Byggnadsentreprenad
  • Drift och skötsel

Att vi förfogar över hela kedjan gör det möjligt att skräddarsy de lokaler din verksamhet behöver – snabbt, utan krångel och med hög kostnadseffektivitet.

Mer information om våra modulbyggen och vad vi kan ordna

Hur ser läget ut för dig och din verksamhet? Är det akut behov av mer kontorsyta? Eller behövs ytterligare en förskola? Ska ni renovera och behöver reservlokal? Tveka inte att höra av dig till oss om för mer information om våra skräddarsydda moduler. Lokaler som trots att de sätts upp snabbt, håller en hög komfortnivå och motsvarar alla kvalitets- och byggnormer.

Ring oss på 08-39 00 99 till kontoret i Stockholm eller på 031-89 50 45 i Göteborg. Vi erbjuder snabb, krångelfri och prisvärd lokallösning med moduler, oavsett vart i landet du befinner dig. Här finner du all vår kontaktinformation.

Från ritning till färdig lokal – se hur vårt modulsystem kan skräddarsy en lokallösning för era behov.

Dela

Är du intresserad av hur vårt modulsystem kan lösa dina akuta lokalbehov med hög kvalitet? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi gärna av oss och berättar mer för dig.

Gert Hedström, utvecklings- och kvalitetsansvarig på PCS Modulsystem.

Gert Hedström, är utvecklings- och kvalitetsansvarig på PCS Modulsystem.

Vill du komma i kontakt med oss, klicka här!