Moduler till salu

På PCS Modulsystem arbetar vi med ett cirkulärt flöde där de fabriksnya modulerna inte sällan hinner passera ett flertal olika uppställningar/projekt under sin liv som hyrmodul. En viktig faktor för oss som leverantör är att ha en modern modulflotta som möter dagens regelverk men också kommande krav vid byggnation. Som en del i det arbetet så ser vi hela tiden till att sälja en del av modulerna för att möjliggöra inköp av nya moduler dimensionerade för att klara av de krav som gäller nu och för nybyggnation om 15 år.

Nedan följer några möjligheter till affär för er som söker begagnade moduler, oavsett om ni vill bygga kontor, skola eller fritidshus.
Ser du något som är intressant, Kontakta oss!

Återbrukade moduler

En ny produkt på PCS Modulsystem är moduler vi byggt om till bostäder och stugor. Ombyggnationen sker på våra verkstäder och hela ombyggnationen sker torrt och kontrollerat som vid vilket prefab-bygge som helst.
Vi har i dagsläget möjlighet att på kort tid bygga om och leverera färdiga lösningar för boenden från 54 kvadratmeter och uppåt baserat på våra Classic-moduler med betydligt lägre miljöpåverkan än vid traditionell byggnation, det går dessutom betydligt fortare att bygga med våra moduler och ni har tätt hus samma dag som modulerna levereras.

Utifrån kundens behov kan vi även komma överens om en färdigställandegrad, från byggsats till nyckelfärdig byggnad.

Fritidshus 54

Fritidshus 54kvm med inglasad veranda

Ett kompakt fritidshus med möjlighet till hög standard på kök och badrum redan vid leverans.

Färdiga lösningar

Nedan följer några exempel på etableringar som antingen står uppställda på projekt eller som redan kommit till något av våra lager i väntan på försäljning

Keramikverkstad

Verkstaden vad försedd med Spaljé när den stod på Lidingö.

Fem moduler byggda som keramisk verkstad men som självklart går att använda till annat. Modulerna är byggda för detta projekt och tillverkade 2016. Modulerna står på vårat lager i Borlänge och saknar utrusning såsom ugnar och övrigt möblemang. Tryck här för att ladda hem informationsblad som pdf.

Förskola fyra avdelningar

Förskolan när den stod uppställd på Skånegatan i Stockholm

Förskola fyra avdelningar med tillagningskök. Byggd i två plan på totalt 710 kvadratmeter, vattenburen värme – tidigare inkopplad mot fjärrvärme. Prospekt som pdf.

Moduler fritt från lager

Den enklaste och oftast snabbaste formen av modulaffär inleds med ett besök på något av våra lager i Borlänge eller Perstorp. Generellt sett har vi alltid moduler till salu i varierande storlek, ålder och skick. Affären går till så att att ni tillsammans med vår säljare gemensamt genomför en besiktning av modulen och överens om ett pris som ni sedan köper modulen för.
Självklart kan du som spekulant även köpa annat ”modulrelaterat” byggmaterial så som exempelvis grundmaterial av oss.

En ”urblåst” modul i verkstaden redo för ombyggnation.