Snabbt fler klassrum – med god skolmiljö

Skolpaviljonger för goda resultat

Vår affärsidé är att snabbt och utan krångel lösa de behov av skollokal som uppstår plötsligt. För att klara detta har vi vårt egenutvecklade modulsystem med standardiserade moduler. Med dem kan vi snabbt ta fram ritning för den yta som behövs, med de antal klassrum, personalrum och övriga utrymmen som önskas. Vid varje uppdrag försöker vi ha nära kontakt både med skolans rektor, personal och beställarna av lokalen för att fånga upp specifika önskemål.

Varmt välkommen, oavsett om du har frågor om moduler och tillfälliga skolpaviljonger eller om du vill ha konkret förslag eller offert. För kontakt, se här >>

Moderna moduler

Lokalen har stor betydelse för trivseln och kvaliteten i skolarbetet. Vid en etablering av en skolpaviljong så är komfort, funktion och lokalkvalitet alltid lika viktigt. Det gäller oavsett om det är permanenta eller tillfälliga skolpaviljonger, som vi arbetar med.  Elever och lärare ska få bästa möjliga förutsättningar att nå goda skolresultat.

Exempel på ett av våra rymliga klassrum

Modulsystemet

Vi på PCS Modulsystem arbetar med våra två standarder när vi bygger skolor, PCS Classic och PCS Comfort. Med hjälp av de moduler vi har på lager kan vi snabbt få en lösning på plats oavsett om den är tillfällig eller permanent. Mer om utformning av skollokaler kan ni läsa om under skolmoduler.

Vårat modulsystem möjliggör invändig kommunikation genom hela byggnaden, bekvämt för eleverna och enkelt att underhålla.

Så här säger kunder, beställare och andra samarbetspartners:

– Det blir en bra lösning för oss och ser fint ut, säger Jesper Grip som är lokalansvarig på Karlsbergsskolan

– Faktum är att denna tillfälliga skolpaviljong har de fräschaste lokalerna på skolan. Nu med de nya modulerna blir också akustiken bättre där. 

Jesper Grip, lokalansvarig på Karlsbergsskolan, Stockholm.

Läs mer här »

Ronnie Wendelius, fastighetsansvarig på Nyckelviksskolan

– Jag kallar den paviljongen, för att den är tillfällig och är som ett litet smycke här på. Inget har sparats för utbildningens kvalitet.

Ronnie Wendelius, fastighetsansvarig på Nyckelviksskolan, Lidingö.

Läs mer här »

Susanne Barklund, biträdande rektor på Solhemsängens skola

– Lokalerna påverkar det pedagogiska arbetet väldigt mycket. Resultatet är tydligt. Här är både elever och lärare väldigt nöjda efter utbyggnaden.

Susanne Barklund, biträdande rektor på Solhemsängens skola, Spånga, Stockholm.

Läs mer här »

Är du också intresserad av att möjligheten att hyra en tillfällig skola med bestående kvaliteter? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi gärna av oss.

Se några tillfälliga skolpaviljonger som är uppförda med våra modulsystem och hyrs ut av oss

Se filmen när en ny skola med fin studiemiljö växer upp på Ekerö väster om Stockholm. Mer om denna skola här >>