Skola i vacker kulturbygd

Rödön i Krokom fick trevlig skolbyggnad med sadeltak

PCS Modulsystem har under sommaren 2021 etablerat en trevlig skolbyggnad i två plan med sadeltak, vilket gör att den smälter väl in i den vackra jämtländska kulturbygden på Rödön i Krokoms kommun.

I denna skola, uppställd med hjälp av 18 flyttbara byggmoduler från PCS Modulsystem, kommer det rymmas fyra klassrum med tillhörande grupprum, två klassrum i vardera plan. Dessutom pausrum för personal i båda våningarna samt trapphus med hiss och övriga tillgänglighetsanpassningar.

Skolan byggs med hjälp av PCS Comfort-moduler, PCS Modulsystems egenutvecklade moduler med högsta byggkvalitet och god ljudkomfort. Totalt blir det en skola om 650 m2. Den uppförs i en totalentreprenad av PCS Modulsystem med Krokoms kommun som beställare.

Rödöns skola har elever från förskoleklass till årskurs sex. Vid skolan finns också ett fritidshem. Rödöns skola ligger ca 2 mil från centrala Krokom.

Är du intresserad av det här projektet? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi gärna av oss och berättar mer för dig.

Dela på dina sociala medier

PCS Modulsystem har etablerat en trevlig skolbyggnad i två plan med sadeltak i den vackra jämtländska kulturbygden på Rödön i Krokoms kommun.

Rödöns skola har fått en ny skolbyggnad i två plan med sadeltak i sommar.

Ritning-Rödöns skola Krokum-plan-1

Klicka på bilden för att öppna ritning Rödöns skola plan 1.

Ritning-Rödöns skola Krokum-plan 2

Klicka på bilden för att öppna ritning Rödöns skola plan 2.

Vill du komma i kontakt med oss, klicka här!