Modulhus – hyr en tillfällig lokallösning

För att hyra ett modulhus behöver du inte veta hur länge ditt behov av lokal finns, bara att du just nu behöver en bra lösning. Våra lokaler är alltid flyttbara och ger dig full flexibilitet. Vi hyr ut kontorsmoduler och byggmoduler, ofta i form av paviljonger, under kort eller längre tid. Modulerna monteras snabbt samman en modulbyggnad av hög kvalitet på plats till det lokalutrymme du behöver för din verksamhet. Du hyr sedan ditt modulhus så länge du behöver, därefter tar vi hand om hyrmodulerna. På så sätt undviker du att bygga fast dig i en dyr investering.

Modulhus – när en flexibel lösning av mer rum plötsligt uppstår

Av oss kan du hyra det modulhus du just nu behöver, snabbt uppsatt med våra flexibla moduler till en modulbyggnad som vi har anpassat för dina ändamål. Exempel på våra modulhus som hyrs ut som tillfälliga lokaler är:

Självklart med samma höga kvalitetsstandard som andra nybyggda lokaler du kan hyra eller köpa. Förr användes ibland ordet bod eller barack om paviljonger och modulhus, vilket idag är missvisande. Du får istället en temporär lösning i form av ett modulhus som uppfyller alla byggnormer och krav på kvalitet, miljö och god service. Ta gärna en titt bland våra uppförda referensexempel.

Under mer än 20 år har vi på PCS Modulsystem förbättrat våra moduler till dagens höga nivå. Och naturligtvis fortsätter vi med att förfina våra modulsystem. Tack vare att vi förfogar över hela produktionskedjan kan vi hjälpa dig med allt från projektering till montering och byggnadsentreprenad. Du får snabb service till ett konkurrenskraftigt pris, vare sig du hyr eller köper din modul.

Anpassad och inflyttningsklar paviljong eller flervåningshus

Flexibiliteten är stor och kvaliteten hög. Vi ordnar en fin inre och yttre miljö i den paviljong, det flervåningshus eller annan modulbyggd lösning som passar dig. Utifrån vårt Portable Construction System™ erbjuder vi specialdesignade hyrmoduler, anpassade efter din verksamhets behov. Snabbt och utan krångel levererar, monterar och färdigställer vi modulerna till helt inflyttningsklara lokaler. Kontorsmoduler, skolmoduler eller bostadsmoduler som du hyr så länge du vill, eller köper om det passar dig bäst.

Ring oss på 08-39 00 99 till kontoret i Stockholm eller på 031-89 50 45 i Göteborg. Vi erbjuder snabb, krångelfri och prisvärd lokallösning med moduler, oavsett vart i landet du befinner dig. Här finner du all vår kontaktinformation.

Byggmoduler – så tillverkar vi byggstenarna i våra modulbyggen >>

Modulmontage – så sätter vi snabbt upp din modullokal >>

Modulbyggnader – se de senaste nyheterna >>

Modulhusens flexibilitet är stor. För fjärde gången växer här på filmen Solhemsängens skola med hjälp av PCS moduler. Med denna tillbyggnad är F–4-skolan nu komplett.

Dela

Är du intresserad av modulhus? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi gärna av oss och berättar mer för dig.

Vill du komma i kontakt med oss, klicka här!