Byggmoduler med högsta kvalitet

Kvalitet skapas genom noggrannhet och kontroll av varje länk i kedjan från första kontakten med en kund, till inflyttning i färdigställd lokal. I detta led är tillverkningen av våra byggmoduler en viktig grundsten. Med våra egendesignade modulserier i vårt Portable Construction System™ tillverkar vi alla byggmoduler i vår svenska leverantörs fabrik i Värmland. Tillverkningen av byggmodulerna sker helt enligt våra specifikationer på hög kvalitet i varje detalj av modulkonstruktionen.

Byggmoduler som har satt standarden för modultillverkning

Vi på PCS Modulsystem arbetar med två olika modulserier, som också har satt standarden i branschen för hur hög kvaliteten kan vara på en flyttbar och flexibel byggmodul för olika tillfälliga modulhus. Våra egenutvecklade konstruktioner heter PCS Classic och PCS Comfort. Den förra är på 3×9 meter och den senare på 3×12 meter som standard. Med dessa modulserier kan vi lösa nästan alla önskemål om en lokal eller ett boende. Sedan kan vi alltid erbjuda anpassade mått och varianter på detta om behoven är väldigt specifika.

Hög noggrannhet genom hela produktionen

När modulerna tillverkas så sker det med noggrann kvalitetskontroll genom hela produktionen. När de lastas för transport till moduletableringen av nästa tillfälliga lokal, så är de också helt färdiga så långt det bara är möjligt att göra på fabrik. Alla installationer med el och vvs är dragna och förberedda. Inredningar som kök, skåp, skoställ och kapprumshängare etc är klart enligt ritningar och överenskommelser. Enbart det som bara kan färdigställas på plats efter modulmontaget återstår. Så när de nytillverkade byggmodulerna anländer på lastbilar, så är det nästintill färdiga rum efter kundernas önskemål som kan lyftas på plats.

Egen kontroll ger säkra lokallösningar

Genom att vi har egen kontroll av varje led i produktionskedjan kan vi snabbt och säkert lösa dina lokalbehov av allt från enstaka kontorsmoduler till hela skolor. Genom åren har vi utvecklat, förbättrat och våra modulbyggen i vårt Portable Construction System™. Hos oss finns alla förutsättningar att få hyra just den lokal som du och din verksamhet behöver, när ni behöver den och så länge behovet finns. Och när behovet av lokal inte längre finns kommer vi och flyttar bort och återanvänder modulerna efter vissa anpassningar för näste kund och återställer marken.

Mer om konceptet bakom moduler från PCS Modulsystem >>

Moduler som används för olika lokaler >>

Dela

Är du intresserad av hur vi tillverkar våra byggmoduler och vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi gärna av oss och berättar mer för dig.

Nytillverkade byggmoduler levereras till platsen för modulmontage.

Nytillverkade byggmoduler levereras från tidiga morgonen till byggarbetsplatsen för montage.

Vill du komma i kontakt med oss, klicka här!