Hyra moduler för tillfälliga lokaler

Skräddarsytt, snabbt och med hög kvalitet

Hög tid för mer utrymme? Med smarta moduler löser vi på PCS Modulsystem verksamhetens behov av nya, tillfälliga lokaler. Hyr trivsamma paviljonger och andra temporära lokaler i modulhus – snabbt och utan krångel. Du får en lokal skräddarsydd med våra anpassningsbara byggmoduler och kontorsmoduler som håller minst samma kvalitet som ett platsbyggt, arkitektritat hus. Det du slipper är alla tidskrävande projektsteg med många involverade, kostnader och problem. När du vänder dig till oss får du istället en lokal med hög komfort, anpassad till dina behov och som kommer på plats i tid.

Anpassade moduler ger funktionella och flyttbara lokaler

Vi är samma småföretag som vid starten 1993, bara lite större idag. Alltid hundraprocentigt specialiserade på flyttbara lokaler byggda med portabla moduler, som kan anpassas efter behov tack vare vår egen design och tillverkning. Vi står för allt, från första planskiss till hela entreprenaden, inklusive färdigställandet inne och ute före inflyttning. Att hyra moduler av oss innebär att du inte behöver gå via arkitekter, konsulter eller andra mellanhänder. På så sätt sparar du tid och pengar. Vi skräddarsyr din lösning, oavsett om det rör sig om kontorslokal, skol- och förskolepaviljonger, boende, vårdmottagning eller annan specialbyggnad.

Hur tillfälliga blir lokalerna? Att hyra moduler på kort eller längre sikt

Välj att hyra eller köpa våra moduler, beroende på hur långvarig lokallösningen är tänkt att bli. Vi rekommenderar dig att hyra när det är osäkert om hur länge du behöver lokalen. Vet du däremot att ditt lokalbehov sträcker sig över en längre period så finns alltid alternativet att köpa modulerna. Glöm inte att alla våra moduler snabbt går att ta bort eller förflytta.

PCS moduler uppfyller alla dagens byggnormer

PCS har moduler som håller mycket hög kvalitet och är designade för att kunna uppfylla alla tänkbara behov av lokal. Allt från kontor och kreativt inredd paviljong till klinisk mottagning. En färdig lösning från PCS infriar minst lika väl som ett platsbyggt hus alla krav på miljö, energi och byggkvalitet. Vi har många goda referensexempel på det i Stockholm, Göteborg och andra delar av Sverige. Se fler kortfilmer om våra modulmontage till färdiga lokaler här bredvid.

Mer om våra modulsystem för tillfälliga lokaler >>

Mer om de olika modulhus vi skapar med olika modulserier >>

Mer om byggmoduler som har satt byggstandarden >>

När den tillfälliga lokalen inte längre behövs, plockar PCS Modulsystem ned modulerna, transporterar bort dem och återställer marken.

Dela

Är du intresserad av hur vi med våra moduler kan skapa en lokal efter dina behov? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi gärna av oss och berättar mer för dig.

Se hur moduler snabbt blir lokaler

Skolor som monteras på en dag – se timelapsefilmerna ovan.
Modul för modul skapas 1500 kvm skoltillbyggnad – följ några veckors montage, inklusive läggning av sadeltak, i denna timelapse-film.
I alla väder – nytt skolhus på en dag i denna timelapse-film.
I denna timelapse-film byggs smålägenheter upp med moduler.
I denna snabba timelapse-film får Solhemsskolan en ny skolbyggnad.

Vill du komma i kontakt med oss, klicka här!

DIREKTKONTAKT