Bra förskola? En barnlek!

Se hur ett barn leker fram med byggklossar hur han tycker nya förskolan ska bli.

Förstklassiga förskolepaviljonger med 20 års erfarenhet

Det ser lekande lätt ut när vi monterar moduler till färdiga förskolepaviljonger. För visst gör vårt modulsystem det enkelt att montera tillfälliga lokaler. Och för oss är det enkelt eftersom vi har varit specialiserade på modulhus i över 20 år – och förskolor är de lokaler vi har störst erfarenhet av. Erfarenheten har lärt oss att förskolepaviljonger blir riktigt bra för både barn och pedagoger när det finns en genomtänkt lokallösning i allt från ett helhetsperspektiv ned till minsta detaljnivå.

Helheten bygger på att redan från de första skisserna vara lyhörd för behov och särskilda omständigheter om hur lokalen ska utformas och användas. Mycket är lika från fall till fall, men det finns alltid nya önskningar och särskilda behov. Under processen från ritning till färdig förskolelokal försöker vi alltid ha täta kontakter för att få med alla detaljer i allt från förvaring, dörrplaceringar, höjder på bänkar etc som gör att just din förskola blir riktigt bra.

Så här säger kunder, beställare och andra samarbetspartners:

– Det som fick mig att ställa upp på detta modulprojekt var just att det var PCS som skötte etableringen. Allt är enkelt och rakt. Och de har en hög kompetens inom sitt område. 

Tomas Domberg, projektledare för tillfälliga förskolan i Romfartuna.

Läs mer här »

Lisa Sörhammar, lokalintendent för förskolorna inom Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvaltning i Stockholm.

– Samtliga våra 67 förskolor hyrs av vår stadsdel. Av dem är 13 stycken tillfälliga modulpaviljonger medan de övriga 54 är permanenta.

Lisa Sörhammar, lokalintendent för förskolor i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvaltning.

Läs mer här »

Rosie Hamlin har varit förskolelärare sedan 1974 och arbetar nu som administratör för Hornsbergs förskoleområde inom Kungsholmens stadsdel, Stockholm.

– Det märks att kvaliteten på det vi kallar paviljonger är väldigt hög idag. Ingen här tänker på att det är en tillfällig lokal som är byggd med flyttbara moduler.

Rosie Hamlin, administratör för Hornsbergs förskoleområde, Stockholm.

Läs mer här »

Några exempel på modulbyggda förskolor som tillfälligt hyrs av PCS Modulsystem:

Se filmen när en 1700 kvadratmeter stor förskola i två plan monterades under några heta sommarmånader.

Är du intresserad av PCS Modulsystem? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi gärna av oss.