Fogdaröds förskola i Höör

Fyra avdelningar och eget tillagningskök

Våren 2017 etablerade PCS Modulsystem Fogdaröds förskola, vilket var första uppdraget med Höörs kommun i Skåne. Med hjälp av båda våra modulserier, PCS Classic och PCS Comfort, etablerade vi med hjälp av totalt 26 moduler en förskola med fyra förskoleavdelningar samt ett rejält tillagningskök och tillhörande arbetsrum, personalrum, omklädningsrum mm. Förskolan hyrs av PCS Modulsystem under en tillfällig period, så länge kommunen har detta behov.

Naturliga lekplatser

Fogdaröds förskola är en trevligt belägen förskola med närhet till skog, vatten och lekplats. På gården finns bärbuskar, kojor och sandlådor med solskydd. Det är en varierande och rik miljö för barnen att upptäcka, utforska, leka och lära i.

Giftfri förskola

Alla möbler och allt lekmaterial i den inredning som uppbyggd följer förskolans egna policy vad gäller giftfri förskola. Det innebär mycket naturmaterial och undvikande av PVC material. Förskolan delar på äldre och yngre barn för att säkerställa att små barn får material som passar denna ålder och de äldre kan få mer utmaning med annat material. I förskolans kök tillagas all mat av en kock som arbetar med mycket ekologisk och närproducerad mat.

Dela

Fogdaröds förskola i Höör

Öppna ritning (PDF) genom att klicka på bilden.

Är du intresserad av det här projektet? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi gärna av oss och berättar mer för dig.

Vill du komma i kontakt med oss, klicka här!