Apotek och Närhälsa

Tillfällig modulbyggnad löser akuta behov på Östra sjukhuset

Vid entrén till Östra sjukhusets sjukhusområde har PCS Modulsystem etablerat en ca 900 kvadratmeter stor modulbyggnad. Det temporära modulhuset används både som apotek i bottenvåningen, mottagning för enklare akutvård på övervåningen och som kontor för administrativ personal.

Modulhuset invid spårvagns- och busshållplatserna etablerades under sommaren 2019. Den är en av flera moduletableringar av PCS Modulsystem, allt för att Östra sjukhuset ska kunna genomföra sin omfattande renovering och tillbyggnad och samtidigt ha sin livsviktiga verksamhet igång på ett väl fungerande sätt.

Apotek i nedre plan

I den stora 2-plans modulbyggnaden har Apoteket sin butiksverksamhet på nedervåningen, lättillgängligt för patienter med flera på sjukhuset.

På övre plan kunde en ny mottagning öppna. Den kallas för Närhälsa, och här bedrivs en enklare akutvård. Här finns utrustning och utrymmen för både triage, akut behandling, gipsrum mm.

Utöver detta finns här rum för administration, personalrum, kök mm för både apotekets och närhälsans verksamheter.

Hyrs tillfälligt under renoveringstiden

Det tillfälliga modulhuset hyrs av Västra Götalands region under tiden tillbyggnad och renoveringsarbete pågår. Det är byggt med PCS Modulsystems modulserie PCS Classic och har en för sjukhusområdet anpassad fasadbeklädnad.

tillfällig och flyttbar lokal - apotek i modulbyggnad på östra sjukhuset i Göteborg

Apoteket har etablerats i plan 1 i en av de tillfälliga modulbyggnaderna på östra sjukhuset i Göteborg – ännu en tillfällig och flyttbar lokal med högsta kvalitet från PCS Modulsystem.

tillfällig och flyttbar lokal - apotek i modulbyggnad på östra sjukhuset i Göteborg

Närhälsa för enklare akutvård i tillfällig modulbyggnad på östra sjukhuset i Göteborg – en tillfällig och flyttbar lokal från PCS Modulsystem.

Närhälsa för enklare akutvård i den tillfälliga modulbyggnaden vid Östra sjukhusets entré i Göteborg – en tillfällig och flyttbar lokal från PCS Modulsystem.

Närhälsa för enklare akutvård i tillfällig modulbyggnad på östra sjukhuset i Göteborg – en tillfällig och flyttbar lokal från PCS Modulsystem. Närhälsa för enklare akutvård i tillfällig modulbyggnad på östra sjukhuset i Göteborg – en tillfällig och flyttbar lokal från PCS Modulsystem.

Dela

Är du intresserad av det här projektet? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi gärna av oss och berättar mer för dig.

Apotek och Närhälsa Tillfällig modulbyggnad löser akuta behov på Östra sjukhuset

Klicka på bilden och öppna skisser på modulhuset för Apotek och Närhälsa på Östra sjukhuset.

Apotek och Närhälsa Tillfällig modulbyggnad löser akuta behov på Östra sjukhuset

Klicka på bilden och öppna ritning över plan 1 med Apoteket i modulhuset på Östra sjukhuset.

Apotek och Närhälsa Tillfällig modulbyggnad löser akuta behov på Östra sjukhuset

Klicka på bilden och öppna ritning över plan 2 med Närhälsan i modulbyggnaden på Östra sjuhuset.

Vill du komma i kontakt med oss, klicka här!