Asylboende i Herrljunga

Moduler skapade boende med 16 sovrum

PCS Modulsystem AB har levererat och etablerat en flyktingförläggning till Herrljunga kommun i Västergötland med plats för 16 stycken ensamkommande barn.

Modulerna, vilka är 19 till antalet, inrymmer 16 sovrum, tolv dusch/wc, tvättrum, kontor, samtalsrum, aktivitetsrum, kök med matsal, teknikrum och förråd. Byggnadens huvudentré är belägen på vinkelns insida där även yta för uteplats finns tillsammans med ett grönområde.

Den ena raden moduler innehåller åtta enheter och den andra elva. I längornas bägge kortändar finns nödutgångar och huvudentrén har försetts med trapp, entréplan och rullstolsramp. Byggnaden är i ett plan och på modulernas tak har rests takstolar som belagts med undertak, papp, lekt och slutligen plåt som ger hela etableringen ett snyggt sadeltak.

Modulerna som används i montaget är 19 förskolemoduler från Nälsta i Stockholm som har rekonditionerats och anpassats för detta asylboende för ensamkommande barn.

Se filmen från Herrljunga på Västgötaslätten när PCS Modulsystem levererar och etablerar ett boende med plats för 16 stycken ensamkommande barn. Modulerna har ställts samman till en trivsam vinkelbyggnad på ett outnyttjat grönområde strax utanför stadskärnan och smälter mycket väl in i omgivningen och med kringliggande fastigheter.

Dela

Är du intresserad av det här projektet? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi gärna av oss och berättar mer för dig.

Vill du komma i kontakt med oss, klicka här!