Huvudleverantör till Västerås stad

Ramavtal för alla temporära skolor och förskolor

PCS Modulsystem är ny huvudleverantör i Västerås av skolor och förskolor uppbyggda med moduler för temporära behov. Detta sedan ett ramavtal tecknades mellan Västerås stad och PCS under hösten 2016.

Västerås är en expansiv kommun med relativt hög befolkningsökning och tillväxttakt. Med sitt läge vid Mälaren, bra bostäder, en stark egen identitet och livskraftigt näringsliv är staden attraktiv. Dessutom ligger staden bara en knapp timme från Stockholm, vilket gör att många också som väljer att bo i Västerås, även om de arbetar i Stockholm. Detta skapar en grund för att även antalet förskolebarn och skolbarn kan växa snabbt. Därför har man också gjort upphandling och tecknat ramavtal med PCS för att kunna lösa tillfälliga och kanske akut uppkomna behov av nya lokaler för skola och förskola.

– Vi är mycket glada över att ha utsetts till huvudleverantör i Västerås och ser fram emot att snart få första beställningen av förskola eller skola, säger Per-Olof Ekberg på PCS Modulsystem.

Avtalet gäller ett år i taget med möjlighet att förlängas i tre år.

Dela

Tomas Domberg, konsult åt Västerås kommun, kontrollerar när Romfartuna får en tillfälliga förskola, en röd paviljong av moduler från PCS Modulsystem.

Tomas Domberg, konsult åt Västerås kommun, kontrollerar när Romfartuna får en tillfälliga förskola, en röd paviljong av moduler från PCS Modulsystem.

Är du intresserad av det här projektet? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi gärna av oss och berättar mer för dig.

Vill du komma i kontakt med oss, klicka här!