Tillbyggnad i Västerås

Årets första montage igång

Vinterkylan hindrade inte montörerna från PCS Modulmontage när den befintliga paviljongen i Gäddeholm byggdes till med tolv moduler även om det var rejält kyligt, på montagedagen var det cirka -20 grader kallt.

Modulernas andra vända

Modulerna som använts i projektet är tagna från en tidigare uppställning och är av typen PCS Comfort, en modern 12-metersmodul som funnits inom flottan sedan 2015. Med generösa och väl tilltagna korridorer uppnås en genomgående kommunikation som upplevs trygg samtidigt som det blir bra storlek på klassrummen.
Just dessa moduler var fabriksnya 2019 och är nu ute på sin andra uppställning.

Lyckad logistik, mindre miljöpåverkan.

Genom att mellanlagra modulerna i närheten till den nya uppställningen minskade koldioxidutsläppen från transporten med 60%. -Vi lyckades samordna så att modulerna från demontaget av ett projekt i Oxelösund kunde gå direkt till den nya uppställningen i Västerås säger Daniel Beijbom, projektledare på PCS Modulsystem. -När vi ställer ut våra moduler utgör transporten en stor del av vår klimatpåverkan, här lyckades vi minska detta genom att tillfälligt hyra in oss på en lageryta i området.

 

Dela

En våning klar intill den befintliga paviljongen, här lyfts första trapphusmodulen på plats.

Plan 1 och 2 färgkodade baserat på funktion.

 

 

 

Har du ideér om hur du vill att din arbetsplats ska se ut och vill ha hjälp att komma fram till en konkret lösning? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi gärna av oss och berättar mer för dig.

Vill du komma i kontakt med oss, klicka här!