Två nya klassrum i Skinnskatteberg

Klockarbergsskolan har fått en ny tillfällig skolpaviljong

Elevantalet växer över hela Sverige, behovet av snabba lösningar med bra skollokaler finns i nästan alla kommuner. Under sommaren löste PCS Modulsystem ett sådant behov av fler klassrum på Klockarbergsskolan i Skinnskatteberg. Här monterades sommaren 2018 sju stycken PCS Comfortmoduler, och därpå färdigställdes den tillfälliga skolan inför höstterminstarten. På en yta på totalt 260 kvadratmeter ryms här två klassrum med tillhörande grupprum. Eftersom skolpaviljongen är uppsatt med de specialla rentalmodulerna i modulserien PCS Comfort, så är skollokalen av mycket hög kvalitet och ger mycket god ljudkomfort för elevernas och lärarnas arbete i skolan.

Skola mitt i byn

Klockarbergsskolan är belägen i Skinnskattebergs kommuns tätort. Det är kommunens enda grundskola som har elever från förskoleklass till årskurs 9.

Klockarbergsskolan ligger vackert belägen mitt i byn, alldeles intill kyrkan med utsikt över sjön Nedre Vättern. Klockarbergsskolan är kommunens enda skola och har elever från förskoleklass till årskurs 9. Inom skolområdet finns fritidshem, sporthall, bibliotek och kulturskola.

Dela

Skiss-och-planritning-Klockarbergsskola-Skinnskatteberg

Klicka på bilden för att öppna hela skiss- och planritningen för Klockarbergsskolan i Skinnskatteberg

Är du intresserad av det här projektet? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi gärna av oss och berättar mer för dig.

Vill du komma i kontakt med oss, klicka här!