Ramavtal med Micasa Fastigheter

Gäller inledningsvis etablering av fler tillfälliga boenden

PCS Modulsystem är ny leverantör till Micasa Fastigheter i Stockholm AB när det gäller tillfälliga lokaler och boenden. Detta sedan ramavtal nu blivit klart mellan parterna efter sedvanlig upphandling.

Avtalet sträcker sig till en början i tre år och kommer inledningsvis gälla etablering av fler tillfälliga boenden för den ”Tak-över-huvudet-garantin” som Stockholm stad erbjuder hemlösa.

Annorlunda uppdrag

– Vi är mycket glada över det här samarbetet och har redan inlett ett första projekt. Micasa är både en stor och spännande kund för oss att arbeta med. De har lite annorlunda uppdrag än de lokaler som förskolor, skolor och kontor vi arbetar med mest. Nu ser vi fram emot att lösa deras behov på bästa sätt med våra modulsystem, säger Per-Olof Ekberg från PCS Modulsystem.

Micasa Fastigheter i Stockholm AB, dotterbolag till Stockholms Stadshus AB, är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar Stockholms stads omsorgsfastigheter.

En omsorgsfastighet kan vara ett vård- och omsorgsboende, ett behandlingshem eller en gruppbostad. Micasa Fastigheter äger och förvaltar också ett antal senior-, trygghets- och studentboenden.

Micasa Fastigheter i siffror

  • Fastighetsbeståndet omfattar 124 fastigheter samt 2 fastigheter som förvaltas åt Stockholms stads Fastighetskontor.
  • Beståndet omfattar drygt 1 miljon kvadratmeter.
  • Totalt ca 8 500 lägenheter.

Dela

PCS Modulsystem är ny leverantör till Micasa Fastigheter i Stockholm AB när det gäller tillfälliga lokaler och boenden. Detta sedan ramavtal nu blivit klart

PCS Modulsystem är ny leverantör till Micasa Fastigheter i Stockholm AB när det gäller tillfälliga lokaler och boenden. Detta sedan ramavtal nu blivit klart.

Är du intresserad av det här projektet? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi gärna av oss och berättar mer för dig.

Vill du komma i kontakt med oss, klicka här!