Nu förstärker också PCS:s dotterbolag Modulmontage med ytterligare två man i Göteborg, Paul ”Palle” Winding och Roger Persson.

Nu förstärker PCS:s dotterbolag Modulmontage med ytterligare två man i Göteborg, Paul ”Palle” Winding till vänster och Roger Persson.

Förstärkningar i Västsverige

Ökad personalstyrka inom dotterbolaget Modulmontage

Moduletableringarna har på ett markant sätt ökat för PCS Modulsystem i Västsverige, med Göteborg som huvudort. Nu förstärker också PCS:s dotterbolag Modulmontage med ytterligare två man i Göteborg, Paul ”Palle” Winding och Roger Persson. Samtidigt knyts också Mikael Gustavsson närmare PCS Modulsystem, även om han kommer fortsätta fungera som fristående platschef.

– Det här är killar som i flera år har arbetat med olika modulmontage åt oss i Göteborg med omnejd. Vi vet att de kan sin sak och vi behöver utöka vår personalstyrka för den ökande efterfrågan på våra modulsystem och hyrda, tillfälliga lokaler som vi kan se framför oss, säger Per-Olof Ekberg, VD på PCS Modulsystem.

Dela

Är du också intresserad av att arbeta med modulmontage? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi gärna av oss och berättar mer för dig.

Vill du komma i kontakt med oss, klicka här!