Montagegänget som satte upp modulerna och färdigställde solhuset på Norrskolan i Uddevalla.

Montagegänget som tar hand om PCS Modulsystems offensiv i västra och södra Sverige när det gäller etablering av tillfälliga modullokaler. När det här gänget kliver ur sina gulsvarta uniformer lystrar de även till sina vanliga namn. De är från vänster Andreas Molinder, Roger Persson, Paul Winding, Niclas Fridberg, Niklas Gedda och Kenneth Ljung.

Offensiv i Sydväst

Ny specialistgrupp för effektiva modulmontage

Sverige och PCS Modulsystem avancerar och tar nya positioner i södra och västra Sverige. Alltfler upptäcker och inser fördelarna med att lösa sina akuta lokalbehov med tillfälliga moduletableringar. Många ser också favören med de högkvalitativa modulsystem som PCS erbjuder. Därför har styrkan runt PCS Modulsystem utökats för att klara alla leveranser.

För alla nya modulmontage i sydväst har en ny grupp inom PCS Modulsystem skapats, med modulmontörer med både bred snickerikunskap och djup erfarenhet av att sätta samman byggmoduler på ett snabbt och effektivt sätt.

Lokaler för alla verksamheter

Från Strömstad ner till Skåne kommer denna grupp professionella modulspecialister se till att skolor, förskolor, kontor, vårdlokaler, boenden och andra eftersökta modulhus blir monterade, färdigställda och skräddarsydda för avsedd verksamhet.

– Det är en enorm trygghet att ha en egen etablerad trupp. Nu kan vi snabbt sätta in det här manskapet när en situation uppstår och en bra modulbyggnad behöver lösa kundernas akuta lokalproblem, säger Ola Bjurman, ansvarig projektledare på PCS Modulsystem för moduletableringar i västra Sverige.

Dela

Är du intresserad av det här projektet? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi gärna av oss och berättar mer för dig.

Vill du komma i kontakt med oss, klicka här!