Snabba rör för Jari

Långsiktiga samarbeten säkerställer smidiga moduletableringar

PCS Modulsystem har som affärskoncept att snabbt etablera modulbyggnader med högkvalitativa lokaler, anpassade till olika verksamheter. Men det här vore inte möjligt utan ett nät av bra samarbetspartners.

En sådan är Jari Suonsivu på Myrsidans Rör AB. Vid varje etablering av hyresmoduler ska färdigställandet av ventilation, el, golv, målning etc gå raskt undan. När det kommer till vatten och avlopp, så är det ofta Jari och hans kollegor som dyker upp och fixar alla rör så fort modulerna kommer på plats.

Drar rören medan moduler monteras

Vi träffar Jari på Ekebyhovsskolan på Ekerö. Redan när bara hälften av alla moduler har monterats så är han på plats och börjar installera rören.

– Jag har jobbat med PCS Modulsystem i 13 år nu. Var förra veckan i Hudiksvall, nu här på Ekerö och ska senare ner till Uddevalla. Men det är kul, jag gillar att arbeta med PCS, säger Jari.

Modulhus med vattenburen värme

Jari har en kollega på plats och ska snart få förstärkning av ytterligare två rörmokare.

– Det gäller att få jobbet snabbt gjort, för det är kort tid mellan modulmontaget och när beställarna ska flytta in. Här på Ekebyhovskolan är det mycket att göra. Vi ska inte bara koppla in vatten och avlopp här, utan också dra alla ledningar till den vattenburna uppvärmningen, berättar Jari.

Jari och hans kollegor har en dryg vecka på sig att få hela installationsjobbet färdigt. Från fabrik finns redan toaletter, kök mm installerat men det är många anslutningar som ska färdigställas och en hel del nya rör att dra.

Långsiktiga samarbeten

– Det är inga problem. Jobben med PCS löper alltid på smidigt och vi har väldigt bra kontakt med varandra. Jag trivs, säger Jari med ett stort leende.

Något som helt klart är ömsesidigt. Långsiktiga arbetsrelationer med hantverkare som Jari gör att varje ny etablering av en modulbyggnad kan gå så snabbt och smidigt som den faktiskt gör.

Skolpaviljong skapas av modulbyggnad från PCS Modulsystem på Ekebyhovskolan i Ekerö.

Installationerna påbörjas invändigt medan modulerna fortfarande monteras. Se här artikel om montaget på Ekebyhovskolan i Ekerö >>

Dela

Samarbetspartner vid moduletableringar med PCS Modulsystem i 13 år. Rörmokare Jari Suonsivu på Myrsidans Rör AB.

Rörmokare Jari Suonsivu på Myrsidans Rör AB har varit samarbetspartner till PCS Modulsystem vid moduletableringar i 13 år.

Se film från montaget av skolmodulerna på Ekebyhovskolan, Ekerö.

Är du intresserad av det här projektet? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi gärna av oss och berättar mer för dig.

Vill du komma i kontakt med oss, klicka här!