Mattias Beijbom, nyanställd projektledare på PCS Modulsystems kontor i Göteborg

Mattias Beijbom, nyanställd projektledare på PCS Modulsystems kontor i Göteborg.

Både sälj och bygg för Mattias

Nye projektledaren gillar snabba och korta projekt

– Det här känns bra. Här får jag vara med på alla steg. Samtidigt är varje projekt kortare och går snabbare jämfört med de flesta i byggbranschen och det gillar jag, säger Mattias Beijbom, nyanställd projektledare på PCS Modulsystems kontor i Göteborg.

– Efter mina studier i byggnadsutformning på högskolan i Växjö fick jag jobb på Expandia i Göteborg. Där blev det mest kundsupport och teknisk support. Det känns roligare här på PCS där jag får vara med både i försäljningen och projektledningen av modulbyggnationerna, säger Mattias.

Industrimålning

Innan studierna arbetar Mattias i några år med måleriproduktion.

– Ett industriarbete men där allt gjordes för hand. Man maskerade upp, blästrade, lackerade, värmebehandlade med mera. Kul, men jag vill gå vidare, säger Mattias.

Steget vidare togs i Växjö, en 3-årig högskoleutbildning som heter Byggnadsutformning och kombinerar bygg och arkitektur.

– Det var kanon, verkligen över förväntan roligt. Jag trivdes väldigt bra i Växjö och högskolan där. En riktig bra utbildning, menar Mattias.

Försäljning och projektledning

Efter arbete hos modulkollegan Expandia är nu Mattias ny projektledare på PCS Modulsystem. Med placering på det expansiva kontoret i Göteborg och med västra och södra Sverige som arbetsfält. På kontoret kommer Mattias samarbeta tätt med både Michael Lenberg och Ola Bjurman.

– Under försäljnings- och upphandlingsprocesserna kommer jag arbeta mycket tillsammans med Michael. När det blir projektledning inför modulbyggnationerna, montage och demontage av modulerna så kommer jag jobba mer med Ola, säger Mattias.

Snabbt involverad

Mattias har varit på PCS sedan månadsskiftet juli-augusti och är redan djupt involverad i en pågående etablering av fem kontorsmoduler för en tillfällig lokal på reningsverket VIVAB i Varberg. Inför etableringen sker också en del rekonditioneringsarbete på verkstaden och lagret i Lindome.

– Det är verkligen kul att få vara med på alla delar i projekten, säger Mattias.

Mattias bor med sin flickvän i Frölunda, Göteborg, och gillar stort umgänge med vänner. Och som gärna när han får tid över lirar lite fotboll själv eller kollar in favoritlaget Liverpool.

Dela

Är du intresserad av mer information om oss eller att arbeta på PCS Modulsystem? Fyll i dina uppgifter nedan och sänd så hör vi av oss.

Vill du komma i kontakt med oss, klicka här!