Sofia Nyberg, ekonomiavdelningen på PCS ModulsystemNya Sofia på PCS

Med rätt att sköta det mesta på kontoret

Alla som har med PCS Modulsystem att göra kommer säkert ha en hel del kontakt med Sofia Nyberg, nyanställd ekonom och administratör på huvudkontoret i Stockholm.

– Det känns väldigt bra att vara här, säger Sofia.

Sofia är verkligen mitt i livet. Har över 20 års erfarenhet med arbete på ekonomiavdelningar inom främst uthyrningsbranschen, samtidigt som hon är ung och ivrig att lära nya saker.

– Jag har senast arbetat på Hyreslandslaget i nära sju år. Det är större, rollerna är mer uppdelade och jag kände att allt rusade på där. Det var helt enkelt dags för en förändring, och läge att få utveckla mig lite mer inom fler områden, säger Sofia.

Många olika sysslor

– Här på PCS känns det lugnare, och samtidigt får jag göra det mesta. Allt från löpande bokföring, kund- och leverantörskontra, löner, löpande fakturering med mera. Samtidigt en hel del kontakter via telefon med kunder och leverantörer.

När inte Sofia hjälper ekonomiavdelningens motor Maria Jaconelli på kontoret i slakthusområdet är hon och tränar på Friskis & Svettis. Annars är det gärna vanligt familjeliv med mannen och deras två rätt vuxna barn hemma i Tyresö.

– Har jag tid tar jag gärna fram en bok och sätter mig och läser, säger Sofia.

Vi får önska Sofia all lycka med nya jobbet på PCS Modulsystem.

Dela

Är du intresserad av att komma i kontakt med oss på PCS Modulsystem? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi gärna av oss.

Vill du komma i kontakt med oss, klicka här!